login | Kontakt
Beställ hämtning 010 - 330 20 99
Storskrald
GROVSOPOR
Två man med en lastbil
Bigbags
Junkbag
Storsäckar till avfall
Container leje
Container
Containrar i alla storlekar
Menu

Vi ringer dig

Fyll i postnummer och telefonnumer så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Om Junkbusters

Junkbusters är ett privat företag som grundades 2009 i Danmark av entreprenören Steffen Rasmussen. Tanken var att skapa en professionell och miljömässigt ansvarsfull lösning för företag och privatpersoner att göra sig av med grovavfall på ett lätt och snabbt sätt. Junkbusters fokuserar således 100% på effektiv, serviceinriktad och miljöriktig avfallsavhämtning.

Det visade sig att Steffen Rasmussens hade var rätt, det fanns ett stort behov för ett nytänkande i branschen, och redan 2011 öppnades den svenska verksamheten. Sedan starten har vi hjälpt tusentals privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att bli av med sitt grovavfall och många av våra kunder är återkommande. Vi tror att det är kombinationen av en tydlig tjänst, god service och ett bra pris som gör att våra kunder vänder sig till oss för att Junkbusters ska bistå med att forsla bort grovsoporna.

När vi startade så erbjöd vi endast tjänsten "Junktrucks", vilket är två man som kommer och hämtar skräpet i en mindre lastbil. Denna tjänsten är fortfarande vår kärnverksamhet, och antalet uppdrag ökar konstant vilket gör att vi även utökat vår kapacitet på Junktrucks-sidan markant. För att bli en heltäckande leverantör av tjänster inom insamling av grovavfall har vi även adderat containers och storsäckar.

Välkommen att anlita Junkbusters olika tjänster för att underlätta för dig som kund att på ett enkelt och smidigt sätt bli av med dina grovsopor!


Kontakta oss

Ring till oss på 010-330 20 99 eller mejla på info@junkbusters.se

Grön profil
Digital avfallsrapportering
green business awards 2012
e-Commence