login | Kontakt
Beställ hämtning 010 - 330 20 99
Storskrald
GROVSOPOR
Två man med en lastbil
Bigbags
Junkbag
Storsäckar till avfall
Container leje
Container
Containrar i alla storlekar

Vi ringer dig

Fyll i postnummer och telefonnumer så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Tömning av dödsbo eller flytt från hus
- Vi tar hand om allt!

När en släkting avlidit eller flyttat till äldreboende, eller man ska flytta från sin bostad, är det mycket att tänka på och saker som måste göras. Vem ska man då vända sig till? Junkbusters har lång erfarenhet av att ta hand om allt det praktiska kring tömning av dödsbo, boets materiella tillgångar och tillsammans med utvalda samarbetspartners erbjuder vi köp av föremål. Vi ser även till att bostaden flyttstädas om så önskas.


Röjning av dödsbo eller bostad

Vi erbjuder en helhetslösning vid tömning av dödsbon för allt lösöre i sterbhuset eller bostaden såsom uppköp, bortforsling av skräp och slutstädning av bostaden.


Hur går man tillväga vid tömning av dödsbo?

Vid tömning av dödsbo gör vi ett besök för att värdera tillgångarna och samarbetar med både uppköpare av värdeföremål såväl som loppis-saker. De föremål som är intressanta får ni betalt för, vi kan även ombesörja att vissa föremål skänks till välgörenhet. Därefter forslar Junkbusters bort det som inte kan säljas eller skänkas, varefter bostaden kan slutstädas om ni så önskar. Vår personal transporterar bort allt, först de köpta föremålen samt det som ska skänkas till välgörenhet, och slutligen det som ska kasseras, så ni behöver inte bära bort något eller montera ner något.

Priset baseras på mängden bortforslat material och för städningen, avräknat mot de värdesaker som köpts upp. Det slutliga priset är fastställt och överenskommet med er.


Tömning av dödsbon - Vad är säljbart och vad kan gå till välgörenhet?

Det är inte alltid lätt att veta vad som är värdefullt. Något som man själv anser ha ett värde kanske inte går att sälja och tvärtom. Det viktigaste är att släktingarna först tar om hand om det som är värdefullt för dem, genom affektionsvärde eller reellt värde. Därefter bedömer vår kunniga personal de övriga föremålen för uppköp eller för att skänka till välgörenhet. De föremål som slutligen klassas som skräp blir omhändertaget på ett miljöriktigt sätt på en återvinningsstation.

Junkbusters är ett seriöst företag som jobbar snabbt och effektivt. Vänd er med förtroende till oss att hantera de materiella tillgångarna i sterbhuset - vi utför dödsbo-uppdrag och avveckling av hem i samband med flytt varje vecka!

Kontakta oss på 010-330 20 99 eller info@junkbusters.se så kan vi berätta mer omkring tömning av dödsbon.

Junkbusters är baserade i Stockholm och utför uppdrag i hela Stor-Stockholm såsom Danderyd, Bromma, Ekerö, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Stockholm, Tyresö och Täby.

Grön profil
Digital avfallsrapportering
green business awards 2012
e-Commence